Kom på lunchseminarium i Stockholm!

Träffa Jonas och Sarah i Stockholm!

Är du egenföretagande konsult eller jobbar som konsult i en mindre firma?

Upplever du ibland frustration över den icke-transparenta marknaden där konsultmäklare agerar mellanhänder mellan dig och en möjlig kund? Där du lägger mycket tid på att leta uppdrag, anpassa CV, och sedan inte får veta varför du inte fick uppdraget? Eller, där du får uppdrag men får 10-20% mindre betalt p.g.a. konsultmäklarens arvode? Kanske har du istället försökt att inte ens hamna där, men finner dig istället sitta och ringa kalla samtal trots att du upplever det stressande?

Lugn, den digitala utvecklingen arbetar nu åt dig!

Kom till något av Trovisios lunchseminarier och lär dig mer om hur gig-ekonomin kommer utvecklas till din fördel när digitala plattformar (som Trovisios) blir självklara verktyg för kunderna när de sätter samman sina team.

Träffarna anordnas i samarbete med konsultfirman Mind & Space AB. Du kommer träffa delägare Jonas Kolvik och Sarah Rosendahl.

Tider:
13/9 11:30 – 13:00 (varit)
27/9 11:30 – 13:00
23/10 11:30 – 13:00
Lokal: Mind & Space, Drottninggatan 108, Stockholm
Övrigt: vi bjuder på kaffe och en lunchmacka
Anmälan: Görs på trovisio.com/events
Eventet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

SHARE THIS ARTICLE
Sarah Rosendahl

I am a Digital Marketing Manager at Trovisio, in charge of providing informative and valuable content to you as a consultant, customer and investor. Apart from this role I also run my own business as a management & organizational consultant with a love for human oriented workplaces.

All author posts
Write a comment

Event registration

Choose event date *


CONTACT ME
 


Enjoy this blog? Please spread the word and follow us!