Trovisio på Sthlm Tech Fest

Investor party Sthlm tech fest

Vad kan vara bättre än att starta veckan med Sthlm Tech Fests Investor Party och VIP dinner för startups och investerare, även om det betyder att veckan startar en söndag? Ingenting, sa vi på Trovisio och stod snart glada och nyfikna utanför Alma en söndag eftermiddag i början av september (igår, för att vara exakt).

Väl på plats erbjöds vi snart både drinkar och möjligheten att mingla och prata både med investerare och startup-kollegor.  Både roligt och lärorikt! Att de flesta startups vi mötte började sin kommunikation med ”vi har en plattform för..” är kanske inte förvånande med tanke på den snabba digitaliseringen. Eller vi kanske ska säga den digitala transformationen, för det är ju inte bara gamla processer som digitaliseras. Ni har väl hört det här till leda, men tänk Netflix, Uber, Airbnb. Nya affärsmodeller, nya marknader och nya arbetssätt – vi har verkligen sett exempel både på digital transformation och s.k. disruptiv, omstörtande, innovation. Trovisio är inget undantag. Vi är övertygade om att vi kommer bidra till en stor förändring där konsultmarknaden blir mer transparent för både kunder och konsulter.

Sthlm Tech Fest är en årligt återkommande konferens, en del av den två veckor långa Sthlm Tech Week. Med ett stort fokus på innovation, teknisk utveckling och produktiva möten har man fört samman personer från allt från startup-Sverige till statliga representanter från både Indien och Hong Kong.

När minglet på Alma och middagen i Blå Hallen i Stadshuset var avslutade var det dags att ladda för en ny dag, nu med en annan målgrupp, konsulter. Hela måndagen (d.v.s. tidigare idag, för att vara exakt) befann sig Trovisio således i Sthlm Tech Fests mässhall och pratade om vår produkt. De som tog sig tid att låta oss visa upp vår idé och vår produkt blev alla mycket imponerade. ”Ni har nånting här”, “mycket intressant”, “snyggt jobbat”, ”vilken snygg design”, ”åh, bara ett och ett halvt år?”, ”ja, det här är verkligen något man behöver, vad bra!” (om möjligheten att bygga team baserat på både kompetens och personliga egenskaper) – var några av de saker vi fick höra under dagen. Vi kan inte annat än känna stolthet!

Samtidigt hann vi själva lyssna på några av de intressanta föredragen, som nästan alla började med “the future of”. (Kanske står Trovisio där nästa år och pratar om “The future of the consulting market in Sweden”, vem vet?)

Och imorgon fortsätter vi med Tech Safari innan vi åker hem med ett stort antal nya tankar och idéer – för att inte tala om kontakter!

SHARE THIS ARTICLE
Sarah Rosendahl

I am a Digital Marketing Manager at Trovisio, in charge of providing informative and valuable content to you as a consultant, customer and investor. Apart from this role I also run my own business as a management & organizational consultant with a love for human oriented workplaces.

All author posts
Write a comment

Event registration

Choose event date *


CONTACT ME
 


Enjoy this blog? Please spread the word and follow us!