Låt gig-ekonomin vara din väg till frihet!

Trovisio GigPodden avsnitt 2 gäst

GigPodden – avsnitt 2

Uppdrag på dina villkor

I det här avsnittet får vi följa miljökämpen Henrik Garbergs där han berättar om hur gig-ekonomin hjälper honom att följa sina innersta drömmar. Konsultbranschen är underbar men problemtyngd. Hur kan vi lösa problematiken kring höga kostnader, många mellanhänder och bristen på hållbara matchningar mellan konsult och uppdragsgivare?

Vi pratar om nya, smarta lösningar där konsulter kan lyfta fram sina hjärtefrågor och kunskapsområden och där uppdragsgivare kan öka leveransförmågan i sina team. Vi jobbar för hållbara matchningar där konsulter kan jobba med det de brinner för och företag kan lösa komplex problem.

I GigPodden kommer du att få lära dig allt om gig-ekonomins påverkan på samhälle, företag och individer. Lyssna nedan!

SHARE THIS ARTICLE
Write a comment

Event registration

Choose event date *


CONTACT ME
 


Enjoy this blog? Please spread the word and follow us!