GigPodden – avsnitt 3

Du har väl inte missat senaste avsnittet av GigPodden?

GigPodden drivs av Urban och Lennart på Trovisio, företaget som tror på den perfekta matchen mellan konsult och uppdragsgivare.

Tredje avsnittet handlar om att guldklockans tid är över och att gig-ekonomin är här för att stanna. Hur påverkar gig-ekonomin arbetsmarknaden? Och vad driver gig-ekonomin framåt? Vi pratar även om att det är en förvånansvärt hög andel av den svenska arbetskraften som är giggare, alltså personer som jobbar projektbaserat.

Det diskuteras även vad som motiverar giggare till det här nya arbetssättet, gig-utbildning och hur man hittar den mest kompetenta arbetskraften. SEBs artikel ” Gig-ekonomin – den nya flexibla arbetsmarknaden” ligger som grund för det här avsnittet. Välkommen!

Lyssna här!

SHARE THIS ARTICLE
Write a comment

Event registration

Choose event date *


CONTACT ME
 


Enjoy this blog? Please spread the word and follow us!